Szolgáltató Portrék

Engedje meg, hogy bemutassam Gábor és Csapata nevű vállalkozásunkat, akik az épület-bontás, sittszállítás és tereprendezés területén tevékenykednek. Cégünk az építőipar egyik meghatározó szereplője, amely már évek óta kiemelkedő szakmai tapasztalattal és szaktudással rendelkezik ezen a területen.

Donka Miklós – a szakember, aki igazi művészetet teremt a szobafestés-mázolás, hőszigetelés és hidegburkolás területén. Velencén székelő központjából irányítja tevékenységét, de munkáját Fejér megyében és Budapesten is szívesen vállalja.

Az egyre globalizálódó világban a nyelvtudás kritikus fontosságúvá vált a sikeres karrierépítés során. A nyelvtanulás nem csupán kommunikációs eszköz, hanem kulcsfontosságú tényező a nemzetközi üzleti kapcsolatokban, az állásinterjúkon és az előrelépésben is. Ha vállalkozol és egyre inkább érzed, hogy a nyelvtudás hiánya hátráltat az üzleti...

Sara Blakely története nem csak az üzleti sikeréről szól, hanem arról, hogy az önbizalom és a kitartás mennyire fontosak az álmaink megvalósításához. Blakely az öltözködési problémák megoldására hozta létre a Spanx márkát, amely ma már egy globális fehérnemű- és alakformáló cégként ismert.

Siófok Város Önkormányzata az idei buli szezonra új rendeleteket vezethet be melynek értelmében az üzletek csak bizonyos feltételek teljesítése esetén tarthatnak nyitva éjfél és hajnali 4 óra között a Petőfi-sétányon, az egyik legnépszerűbb szórakozóhelyen, hogy biztosítsa a zavartalan és biztonságos kikapcsolódást mind a helyi lakosok, mind a...