Varga Zsuzsa/Matematika korrepetálás, Érettségire felkészítés/Pécs

Üdvözlöm!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Varga Zsuzsa vagyok. Szenvedélyem és hivatásom a matematika világa, és örömmel segítem mindazokat, akiknek szükségük van matematika korrepetálásra vagy érettségire való felkészítésre.

Szakmai pályafutásomat tanári munkával kezdtem, majd évekig dolgoztam középiskolai tanárként. Tapasztalatom és elkötelezettségem alapján döntöttem úgy, hogy további segítséget nyújtok azoknak a diákoknak, akik szeretnének magabiztosan megállni a matematika érettségi vizsgán vagy egyéb fontos próbákon.

Az általam nyújtott tanulási programokat rugalmasan alakítom az egyéni igényekhez és tanulási stílusokhoz. Fontosnak tartom, hogy a tanulók ne csak a száraz tényeket és módszereket tanulják meg, hanem valódi érdeklődést és magabiztosságot is szerezzenek a matematika iránt.

Célom, hogy minden tanulómat támogassam abban, hogy felkészülten és magabiztosan üljön le az érettségi vizsgára, és sikeresen teljesítse azt. Számomra nagy öröm látni, amikor a diákok megértik és élvezik a matematika rejtelmeit, és büszkén néznek vissza az elért eredményeikre.

Ha kérdése van vagy szeretne többet megtudni a korrepetálási lehetőségekről, kérem, lépjen kapcsolatba velem. Örömmel várom az együttműködést!

Tisztelettel,

Varga Zsuzsa


Kedves Diákok!

Nálam többféle lehetőség közül választhattok, hogy hogyan szeretnétek tanulni:

  1. Online oktatás: Rugalmas időbeosztás és helyfüggetlen tanulás lehetősége. Kényelmesen részt vehettek az óráimon otthonotokból vagy bárhol, ahol internetkapcsolat van. Interaktív tananyagokkal és videohívásokkal segítek nektek a matematika rejtelmeiben való eligazodásban.

  2. Személyes tanulás velem: Ha inkább személyes kapcsolatra vágytok és szeretnétek közvetlen visszajelzést és segítséget a matematika tanulásában, akkor várom tanóráimra Pécsen.

  3. Házhoz megyek: Ha kényelmesebb számotokra, hogy én menjek hozzátok, akkor szívesen megyek házhoz, hogy személyesen segítsek nektek a matematika feladatait megoldani.

Minden esetben arra törekszem, hogy a legjobb tanulási élményt nyújtsam nektek, és segítsek abban, hogy magabiztosan és sikeresen oldjátok meg a matematikai feladatokat.

Díjszabásom 

Online egyéni óra


4 500 Ft/óra

Személyes egyéni óra


5 500 Ft/óra

Házhoz menés +1,000


1 000 Ft/óra


Kérlek vedd figyelembe, hogy ezek az árak tájékoztató jellegűek, és változhatnak az adott időszakban vagy az egyedi igények alapján. Pontos árajánlatért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot  

Lépj velem kapcsolatba

Varga Zsuzsa

7625 Pécs, Clark Ádám tér 1.

+36-67-632-4561

matekkorrep@gmail.com

@facebookoldal