Új Üzletnyitás: A Primark Bővíti Profilját Magyarországon

2024.04.04

Az Aréna Pláza hamarosan új üzlettel gazdagodik, ugyanis a világszerte ismert és népszerű ruházati márka, a Primark megnyitja első üzletét Magyarországon. A várva várt nyitásra sokan készülnek, és már zajlik is az új munkatársak toborzása.

A Primark a világ egyik vezető ruházati kiskereskedelmi láncja, amely a legújabb divatot és stílusokat kínálja elérhető áron. A cég több mint 375 üzlettel rendelkezik Európában, Észak-Amerikában és más régiókban. Az Aréna Pláza új Primark üzlete az első lesz Magyarországon, és a márka hűséges rajongói izgatottan várják az ajtók megnyitását.

A Primark azonban nemcsak divatos ruházatáról ismert. A vállalat elkötelezett a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás iránt is. Számos kezdeményezést támogatnak, amelyek elősegítik az etikus gyártást és a környezetvédelmet. Emellett aktívan részt vesznek a társadalmi kezdeményezésekben, például a jótékonysági programokban és az adománygyűjtésekben.

Az új üzletnyitással együtt a Primark számos új munkahelyet teremt a helyi közösség számára. A munkavállalók számára vonzó lehetőségeket kínálnak, beleértve a versenyképes fizetéseket, az előrelépési lehetőségeket és a dinamikus munkakörnyezetet.

Az Aréna Pláza és a Primark közötti együttműködésnek köszönhetően a vásárlók hamarosan élvezhetik a Primark széles termékválasztékát és kiváló vásárlási élményét Magyarországon is.